Adatvédelmi irányelvek

Alábbi adatvédelmi irányelvek az itt megjelölt weboldalra és alkalmazásra érvényesek

Weboldalunk címe: https://balatonikincsestar.hu.

A Balatoni Múzeum Szelfi-applikáció a Google Play-ről tölthető le.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Média

A Balatoni Múzeum Szelfi alkalmazás a saját készülék belső/beépített tárhelyén tárolja a felhasználó fotóit, melyeket a következő kép készítésekor felülír. A fotó az alkalmazás törlésével törlődik a készülékről.
Az alkalmazás semmilyen adatot nem továbbít, amíg a felhasználó maga nem dönt az alkalmazásban lévő megosztási módok használatáról.
A mentés gomb használatával a Szelfi applikáció lementi az elkészült fotót a használt készülék belső tárhelyére, galériájába.

Sütik

A balatonikincsestar.hu weboldal a felhasználói élmény javítására sütiket használ. Az a felhasználó, aki nem ért ezzel egyet, a böngészője beállításaiban kikapcsolhatja ezeket. Ebben az esetben nem tudjuk garantálni az oldalunk teljes funkciójú működését. A honlap használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. Az Adatkezelő a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

Analitika

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Személyes adatokat harmadik személyeknek az Adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az Adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

Hová továbbítjuk az adatokat

Sem a balatonikincsestar.hu, sem a Szelfi applikáció nem továbbít adatokat harmadik félnek. Adattovábbítás a Szelfi applikációból a felhasználó saját kérésére történik, az elkészült kép megosztásával.

Kapcsolati adatok

Adatkezelő megnevezése

Név: Balatoni Múzeum
Székhely, postacím: 8360 Keszthely, Múzeum u. 2
Email: info@balatonimuzeum.hu
honlap: https://balatonikincsestar.hu


balatonikincsestar.hu tárhelyszolgáltató:

LEBAKER Kft.
1165 Budapest, Bökényföldi út 101.
Adószám: 14510241-2-42.
https://cweb.hu


Balatoni Múzeum Szelfi-applikáció adatkezelője:

Monguz Információtechnológiai Kft.
Székhely: 6726 Szeged, Jobb fasor 6-10.
Cégjegyzékszám: Cg.06-09-012113 (Szeged)
Adószám: 14206003-2-06
E-mail cím: iroda@monguz.hu

További információk

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

Milyen harmadik féltől származó adatokat kapunk

Jogérvényesítési lehetőségek

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. Postacím: 1534 Budapest, Pf.: 834.) További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az Adatkezelőt az info@balatonimuzeum.hu e-mail címen.

Vonatkozó jogszabályok

Az Adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy ez irányú tevékenységét a mindenkor hatályos jogszabályok szerint végzi. Ezek a jelen dokumentum kiadásakor az alábbiak:

  1. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (a továbbiakban: elektronikus kereskedelmi törvény).
  2. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (a továbbiakban: gazdasági reklámtörvény).
  3. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról. A jogszabály legfrissebb állapota elérhető a net.jogtar.hu oldalán.

.